Ker rad dobro jem, sem se naučil dobro kuhat.
Piščanec s parmezanom in češnjevim paradižnikom
Naučil sem se kuhat, predvsem po youtubu. Kakih kuharskih knjig nimam. Rad kuham dobre enostavne jedi, včasih pa tudi kaj bolj konkretnega. Odvisno za koga kuham.
Najraje pripravim tuno z makaroni, če delam samo zase, če za koga drugega se bolj potrudim.
Dobro mi gredo mesne jedi, steak, golaž… za vegije občasno tudi pripravim kaj. Znam pripravit dober zajtrk ali večerjo za 2 osebi.
Paradižnikova juha iz v pečici pečenih paradižnikov
Brancinov file z mediteransko omako, rižem, bučkami in šparglji, taka vegi verzija
Rižotka s šparglji ter popečenim pršutom, ne vegi verzija. Rad kuham tudi stvari po mojem sorojencu, v dan in leto Gordonu R.
Ne smem pozabit mojh testenin s tunino omako v kateri je še marsikaj razen konzerve RioMare, začimbe olive, kapre …
Pande jedo samo bambus, jaz ne jem samo paradajza, je pa če se le da zraven kot priloga.
In nisem ljubitelj ketchupa, čeprav je iz paradajza.
Piščančji zrezek s pršutom in parmezanom
Ker imam rad sladke stvari sem se lotil tudi marelične pite, limonine sirove torte in saherce. Moje sladice ne zgledajo lepo, kot v slaščičarni ali na master šefu, so pa okusne. Še noben se ni pritožil, kdor je poskusil.
Pri vsemu temu, palčinke še vedno ne gredo.