Halo čokolada

Želim si čokolado, tudi koščka nimam. Ker me še vedno boli koleno in sem na berglah ne morem v trgovino. Ampak jaz bi čokolado, Toblerone, Côte d’Or, Žlahtno Gorenjko, jedilno čokolado, kakršno koli čokolado, čokolado z rižem, čokolado z lešniki, čokolado s čilijem, čokolado s čokolado, Olimjsko čokolado, grenko čokolado, mlečno čokolado,čokolado s cimetom, Kraševo čokolado ….

Pojem lahko celo brez težav, želim si vsaj polovičko ali eno vrstico. En košček bi bil premalo in bi hotel še.

Gospod tisto čokolado še imate,
gospod, tisto črno čokolado še imate?
Gospod, tista bila je res dobra.

Imamo veliko ponudnikov dostave pizz, kitajske in ostale hrane. Nikogar ni, ki bi pripeljal košček čokolade? Ne za noben denar.
Preprosto bi zavrtel številko 080 ČOKO in ti jo pripeljejo, kot pizzo, če je stopljena dobiš popust, kot pri mrzli pizzi.

Pri vseh teh halo stvareh, bi najbrž prišlo še marsikaj prav, recimo Halo Flaša, se vam je že zgodilo, da ste dobili goste in je zmanjkalo pijače, na pumpah, po Kebrovem zakonu ni več pijače celo noč. tudi Halo Lekarna bi prišla prav marsikomu ponoči in podnevi.

Sem poskušal, danes poklicat taksi, a ni šlo od vseh taxi službi, ki jih imam v telefonu zjutraj ni bilo taksija, eni se niso javl, en mi je povedal da danes ne bo šlo, da naj poskusim drugje in sem obupal nad taksiji, ampak še vedno bi čokolado.


Posted

in

by

Tags: