Sobotni nakupi v mestu

Po čiščenju omar, je bil čas za nakupovanje. Nujno rabim nove hlače in še kaj svežega pomladnega, kar je moderno to sezono. Namesto v nakupovalne centre sem se peš odpravil čez center.


Najprej MaxiMarket


potem NAMA


H in M

Na koncu Čopove sem se ustavil še v stari Ljubljanski trgovini Pr Urbanc, vsem bolj znano, kot Centromerkur. Sedaj je moderna trgovina – Galerija Emporium. V kateri ne moreš več kupovati gumbov, zadrg in metrskega blaga, kot naše babice.

V teh ta nobl trgovinah te niti ne pozdravijo, če ne vstopiš v Armani obleki, ali imaš v roki goro zlatih kartic. Mogoče bi še kaj kupil, če bi me kdo vprašal kaj iščem. Prodajalci se raje pogovarjajo, kot da bi se ukvarjali s strankami. Me je dobro premeril varnostnik na izhodu Centromerkurja, nisem nič ukradel, ker nimate nič, kar bi mi bilo všeč.

Po pregledu vseh trgovin si nisem izbral ničesar. Ženske imaje veliko več izbire, raznih lepih, pisanih stvari. Na internetu je videti vse mogoče tudi pri moških oblačilih, a k nam ne pridejo, prodajalke ne vedo, da obstaja in če jim stvar pokažem iz interneta na iPhonu me debelo gledajo.

Nisem kupil nič razen, zaloge paradajza na tržnici in odpujsal proti domu.


Posted

in

by

Tags: