NeŠportnik in popravni iz telovadbe

Skoz pravim zase, da nisem športnik. Ne spoznam se niti na fuzbal, zakaj jih toliko leta za eno žogo. Pri golfu ima vsak svojo žogo, goro palic in še pomočnika. Dirkači vsak svoj avto ali motor. Pri balonarskih tekmovanjih en pilot en balon in zemeljska ekipa. Americans cup vsaka ekipa svojo jadrnico. Na konjskih dirkah isto jockey in en konj.
Predstavljajte si, da bi 12 ljudi teklo za enim konjem, kot za žogo pri nogometu, in bi ga vsako moštvo hotelo spravit v svoj hlev čimvečkrat.

Tole je dokaz iz srednje šole: imel sem popravca iz telovadbe.

Popravni je bil iz teorije in prakse, predvsem kompleten Cooperjev test. Ko sem prišel domov sem dva dni spal od utrujenosti in vse me je bolelo a vseeno opravil in dobil MU.

Ob vsem skupaj sem ugotovil, da se jaz, kot neŠportnik še največ rekreiram, od vseh mojih prijateljev predvsem moškega spola. Nikogar ne morem spravti, da bi šel z mano vsaj na Šmarno, ali za dve urce s kolesom. Ali v fitness, badminton, vsaj trenutno pozimi. Na sankanje bi še kdo šel, če nebi bilo treba peš v hrib vlečt sani.

Glede na vso mojo rekreacijo v tem letu, si bom status neŠportnika zamenjal v ” LENOBNI REKREATIVEC “. To bo trenutno čisto pravi izraz.

Ne vem kaj bo naprej trenutno ni več volje.


Posted

in

,

by

Tags: