Hobi in čudaška ženska

Baje imam preveč časa. Pred časom sem dobil nasvet prijateljice naj si poiščem hobi in čudaško žensko.

Hobi je lahko izdelava goblenov, zbiranje sladkorčkov iz bifejev, ali pes. Pomislil sem sicer na čudaško žensko s psom – dve muhi na en mah. Potem bi najbrž hodil s psom ven, da bi imel mir pred čudaško žensko. Sem bil tudi v raznih hobi trgovinah, a ni bilo nič primernega zame.

Čudaška ženska:
s to žensko bom še malo počakal, sicer sem se trudil tako poiskat a je nisem našel, mogoče ni bila dovolj čudaška… Ni mi sicer jasno zakaj moram poiskati čudaško in kakšna to je, a jo vseeno iščem.

Hobi:
Šmarna gora  – ni hobi, kot tudi ne tek čez Rožnik
pes – bi bil bogi večino dneva sam doma, zato trenutno odpade
znamke – pozanm samo A pa B poštno znamko
zbiranje denarja – ta hobi imajo klošarji
trači – na vem če je poslušanje in prenašanje tračev hobi
fotografija-  najljubši hobij a še vedno sem brez poštenega foto aparata
balinanje – nisem še v penziji, imam pa kugle za petanko v avtu
jadranje – ok to je moj hobi toda jadrat ne morem vsak dan dokler ne zadanem velik dobitek na lotu
curling – aha fajn stvar ni za poletje
lovljenje rib – kjer jaz lovim ni rib, niti ribarnice

iskanje čudaške ženske – to tudi ni hobi
….

..

.
pisanje pravljic – ene tri, ki sem jih pripovedoval Lukatu so že napisane, o novi razmišljam, ((na temo paradajza)) eno sem posnel med tem, ko sem jo pripovedoval Lukatu, zato ima tudi vse Lukčeve komentarje in zakaj-čke zraven, to je treba prečistit in spravit na ekran.

Trenuten hobi ali vsaj zapolnitev “preveč” prostega časa je risanje na majice. Takoj priznam, da ne znam risat, bolje in hitreje mi gre na računalniku. Pa še mislit nitreba toliko zraven, ker imam undo funkcijo.
Narisal ((počečkal, pomalal…)) sem že nekaj majic, kakšna je šla tudi v smeti, ali je uporabna za test novih barv in kasneje za brisanje prahu. Največ jih je imelo narisane paradajze to edino znam narisat še kar dobro. Tole z majicami se je začelo, ko sva z Lukatom risala za zabavo, začela sva s petimi barvami in enim čopičem. Sedaj se je zbirka barv povečala na 19 različnih in nekaj vrst čopičev. Osvojil sem tudi tehniko risanja na blago, to pomeni, da mi s čopiča ne kapla in ne curlja več.

Občasno narišem kaj tudi na iPadu, bo treba s tega kaj narest.


Posted

in

by

Comments

8 responses to “Hobi in čudaška ženska”

 1. spela Avatar

  Hobi mi je zelo všeč in tako majico z rožicami bi z veseljem nosila (na paradižnike sem se šele pred kratkim navadla toliko, da so lahko v moji bližini).

  Ampak, dej se prosim pozanimaj, kakšna je čudaška ženska. 🙂 Tole me res zanima. 😉

  p.s.: fajn blog.

 2. admin Avatar

  Bom povprašal kakšna je čudaška ženska.

  Geslo “čudaška ženska” v iskalnikih poda prav zanimive rezultate.

  (hvala za pohvale)

 3. zaspana Avatar
  zaspana

  haha, poznam čudaško žensko s psom…pa še cukre zbira….(how odd is that?)…..beat that….so pa v ta naziv vložena leta dela, tako da verjamem, da ne rastejo za vsakim voglom…

  sicer imaš pa srečo oz. zelo dobrega svetovalca….meni vsi pravijo naj si (končno) najdem enega normalnega, in se umirim s hobiji (štedilnik je baje dobra alternativa slišim…..ampak meni bi verjetno tudi iz tega uspelo narediti kakšen adrenalinski hobi)…..doooooooooolgčas!

 4. admin Avatar

  Ne vem če si želim žensko, ki bi bila samo v kuhinji. To zna bit šele dolgčas. Zato iščem čudaško, tud sam (najbrž) nisem čist normaln in pol taka zravn paše.

  Svetovalce zameni, saj veš kot pri zdravniku drugo mnenje…. (ti posodim mojo svetovalko)

  Čudaška, s psom pa še cukre zbira, taka zna bit taprava zame. (Če je pri vsemu temu še blond, dolgi lasje… pol ni dvoma)

 5. Drsalka Avatar

  Za zlomka, saj je kot, da bi prebrala svoj opis 🙂 In ko ti bo ratalo z barvami za tkanino popacati steno in jo potem tako zdrgniti, da gre barva dol, dosežeš ene čisto nove frabnedimenzije 🙂

 6. admin Avatar

  Sten še nisem probal, ker ponavadi to počnem na tleh, moram kupit bel tepih in ga popacat.

 7. Drsalka Avatar

  Ne, ne tepiha. Garantirano je po stenah bolj adrenalinsko in spomini so trajnejši 🙂

 8. […] čestitke čudaškim ženskam in Vsem, ki ste na silvestersko noč dežurni: zdravniki, medicinske sestre, gasilci, reševalci, […]