Izgubljene stvari

Lov za izgubljenimi stvarmi:

Vsake toliko kaj izgubim ali založim. Včasih si kako stvar spravim na tako mesto, da bom ja vedel kje je. A ko pride dan, da to potrebujem ni nikjer. Skoraj vsako jutro iščem ključe od avta, to ne šteje, to je že rutina. ((včasih sem imel katrco, pa so bili kjluči celo leto skoz not in je noben ni hotel ukrast))

Nazadnje sem iskal baterijo za fotoaparat, obrnil sem skoraj vse. Vem, da je bila nazadnje v oranžnem nahrbtniku, skupaj z ostalimi stvarmi. Lahko mi je padla ven ko sem jemal kaj ven, ali nisem imel dobro zapete zadrge in bi se izmuznila.
In baterije ni nikjer, obrnil sem vse, da bi jo našel sem tudi avto posesal. Spraševal, če sem jo kje pozabil. Ko sem baterijo že odpisal, sem jo našel zavito v nogavice, v istem nahrbtniku, jasno, ko sem šel na Nanos sem jo sam dal v nogavice, da bi bila na mehkem, da nebi ropotalz z ostalim stvarmi v žepku. Moram si zapisat, kam kaj dam.

Trenutno pogrešam potovalko, to je stvar, ki je ne izgubiš ali založiš kar tako. Je precej velika, modre barve ni ravno najnovejša, ((kupljena tam po vojni enkrat, 1991)) a je praktična. Obrnil sem že vse, a potovalke nikjer. Ne spomnim se kje bi kdaj bil z njo, mislim, da lani ali januarja. Če bi jo kje pozabil bi mi najbrž manjkalo še kaj od tistega, kar je bilo notri.

Trenutno pogrešam:

– potovalko
– avtomobilček ferari – še iz otroštva
– eno knjigo o balonih (najbrž komu posodil, ali kje pozabil)
– dežnik (pisan velik)
– zeleno majico
– nekaj rokavic, da sestavim pare
– šilček in olfa nož (oboje je dobro za šiljenje)
–  ???? tega ne povem (tole upam, da dobim/najdem novo in ne bom več pogrešal stare)

Pa še kaj bi sa našlo, kot naprimer + na bančnem računu


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Izgubljene stvari”

  1. Marko Arapovic Avatar

    Centrala za izgubljene ključeve šalje ključeve vlasnicima.
    Izgubljeni ključevi koštaju puno živaca i novaca.
    Ako ste ih izgubili u Hrvatskoj, imate 97% šanse da vam se i vrate. Ključeve šaljemo i izvan Hrvatske. Više informacija na http://key.brzonadji.com