Adijo SiOL

Po skoraj 10 letih, zapuščam Siol, kot svojega internetnega ponudnika. Moj prvi internetni ponudnik je bil NIL, moj prvi email: ime@eunet.si. Siol je od NIL-a prevzel ponudbo internetnih storitev.

Siol TABELA

Od začetka, ko še ni bilo interneta sem se takrat še z AMIGO preko fax/modema SUPRA 14400 priklapljal na BBS (Bulletin board system) v Švico, Nemčijo telefonski računi so bili pa …..

Potem prvi internet, preko navadnega telefona in modema, kasneje sem naročil ISDN in ISDN modem in na koncu ADSL.

Najbrž bo preko ADSL preteklo veliko tera bajtov podatkov, do izgradnje optičnega omrežja v Rožni dolini.

Hvala SiOL, v 10 letih, nisem dobil popusta, znižanje cene, glede na konkurenco, zvišanja hitrosti za isto ceno. Od kar je konkurenca na trgu, se niste niti malo popravli, vašo tehnično podporo sem lahko klical več ur, od začetka vašega obstoja ni nihče imel pojma o podpori za Apple. Šele kasneje se je pojavila stran tudi z nastavitvami za Meke.

Z veseljem Vas zapuščam in grem drugam.

P.S.

Ne vem, če bo moj novi ADSL ponudnik deloval brezhibno, vsekakor je pa cenejši pri 4x večji hitrosti.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “Adijo SiOL”

 1. alenka Avatar
  alenka

  živjo!
  .A si zatežen. Upam ,da nisi bil.tko težak na operi ,maš pa srečo v življenju .Ne smil se sam sebi ,ampak poglej okrog sebe… skoz se ti neki dogaja bil si na Zijah,sedaj si na operi A POSLIJE IDEŠ U BOSNU -SANU,a sad kaži ko ima takvu sreču.?
  a sada još malo zezanja jer si pravi BOSANAC ,pa zato pričamo.Mare kukr kaže s kitajskim novim letom in boulingom nebo nič,ali pa? Zelo dobro si splaniral,kokr ,da si vedu, da bo Alenka šla v toplice (a si že jasnovidec).Upam ,da boš zdej res 4x hitrejši,tko na računalniku kakor v življenju.!
  UŽIVAJ ŽIVLJENJE, KER JE ŽE TAKOO PREKRATEK!!!