Poziteven, samoizolacija, NNNP…

UVOD

Sem necepljen, antivakser, dve leti sem se lepo držal stran od okužbe, a sem jo dobil.
Kakor je bil januar zelo pozitiven mesec, se je negativno začelo s 1. Februrajem. Takoj sem se začel slabo počutit, opravil nekaj samo testov in tudi uradne. 3.2. ob 07.00 še nisem bil pozitiven, popoldan ob 17h pa že, na uradnem testu. Ampak, ker je po svetu vedno več cepljencev in tudi v pisarni, ki prenašajo virus nam necepljenim sem fasal. Včasih je tudi, če si pozitiven, dobra stvar. Jasno sem zamudil svobodo, brezplačno QR kodo za kam potovat, ker HAG test ne velja v tujini, PCR pa ni potreben zame, je rekla zdravnica. Zato sem šel opravit še samoplačniški PCR, ki je od 80 do 150 EUR po novem odvisno, kam greš.

NNNP / STHF


Uradno pozitiven, ne sem nikamor, samo zapor, izolacija, teden Netfilxa, po 24 urah pozitive, se počutim ok, vrat me boli od kavča, kaj bo še ne vem.

Vedno sem pripravljen na vse, saj sem živel kot otrok pod TITOm in ne Janezom, smo imeli NNNP vaje,

pripravljeni smo bili na vse, kot ameriški SHTF – ko se zgodi, da drek zadane ventilator in gre vse narobe. Imam vedno na zalogi malce več hrane. in še česa drugega.

Takoj po potrjeni okužbi, sem naredil tabelco, seznam živil, ki so na zalogi. Zalog več, kot kdorkoli, se mi zdi, da bi lahko za nekaj dni nahranil več člansko familijo, ampak NNNP je vsaj tokrat koristen.Ko sem sestavil tabelco, je bilo treba naredit izračun količn, na dan, da slučajno ne bom trpel v pomankanju. V 7h dneh v enem dnevu ne smem pojest več kot 750 gramov testenin.

Pomankanje je samo teh dobrin:
Pečjakovih palačink, jajc, paradajza in Gina je manj kot pol flaše.

Čokolade in piškotov bo dovolj

Sicer obstajajo on line trgovine, kejr bom moral naročit dodatno kar še potrebujem in seveda, kar bom umes porabil, da bodo zaloge spet popolne..

Imam gore čaja, 2 litra medu, limone,…

Visoko Alkoholnih Razkužil imam, kar nekaj, domačih in kuplenih, no razen pomankanja gina, ki je že v nakupovalni košarici ene spletnih trgovin.

Zraven skoraj polnih omar mi je še sestra prinesla:

Domačico, zmrznjeno govejo juho od mame, kos torte, vitmine, čaje.. piškote

Kako se bo moja okužba razvijala, napišem drugič in seveda, če sem slučajno utrpel pomankanje hrane.


Posted

in

,

by

Tags: