iPad na kredo

Novi iPadi so že naprodaj, ker niso poceni bi se prilegel nakup na kredo.
Kupovati  “Na kredo” je bilo včasih popularno za reveže v vaških trgovinah, kjer so tvoj dolg napisali na tablo s kredo in so vsi videli, koliko je kdo dolžen. V teh časih to nebi šlo zaradi varovanja osebnih podatkov, bi bilo pa dobro vedeti kdo je koliko dolžan na okoli.

Ker si tudi moj otrok želi iPada sem mu danes kupil na Boljšjem trgu rabljenega analognega iPada ali tablico na kredo. Ker so imeli na zalogi samo en kos, ter velik naval kupcev, sem moral zelo globoko seči v žep.  S prodajalko, ki je klicala še šefa za odobritev predčasne prodaje razstavnega modela sva se strinjala, da je desetak več kot dovolj za tako tehnološko dovršeno napravo.

Tablica ima naložen najnovejši odprto kodni sistem Kreda 8.0. Njena teža samo 200 gramov pri dimenzijah 140 x 200 x 8 mm ni veliko. Velikost zaslona je 7,48 palca. Seveda je treba omenit še dvostranski zaslon, kar pomeni, da tablico lahko istočasno uporabljata dva uporabnika, kar sem tudi testiral pri igrici Ladice potapljat. Uporabnikova procesorja omogočata neodvisno uporabo dveh različni aplikaciji, vsako na svoji strani.

Igrice ter ostale aplikacije so naložene v uporabnika, potrebna je le njegova domišljija, ki jih lahko razvija neomejeno še naprej.

Fotografiranje je omejeno na mirno roko, ostro oko uporabnika ter barvno razpoložljivost kred.

Razvijalec cilja na publiko z adutom, da kljub obračanju ipada na kredo slika ostane popolnama na mestu in ne izgubla kvalitete. baterija pa je poglavje zase in presega vse standarde Li ion baterij.

 

 

 


Posted

in

by

Tags: