Bruselj konec (ljubezenske) zgodbe


S tem zapisom se poslavljam od Brusllja

V Bruselj sem hodil, ker sem se zaljubil v punco, ki tu živi. V Bruslju sem doživel veliiko lepega, dobrega in slabega ter veliko razočaranje. Od salbih stvari najprej so me okradli, denarnico z 400 euri vsemi dokumenti, bančnimi karticami, potem me je punca pustila, nakar sem šel od žalosti na pivo ter dobil herpes, pokvaril se mi je fotoaparat, dobil sem drisko najbrž od školjk, ki sem jih jedel na Belgijski obali.

Dobre stvari
Spoznal sem prestolnico evrope mednarodno mesto, na vsakem koraku te ljudje ogovarjajo od kod si, kaj tu delaš, tega pri nas ni da bi te v lokalu nezanaec iz sosednje mize ogovoril. smo preveč zadržan narod.

Rad imam podzamne železnice, največ sem se z njimi vozil po Milanu in sedaj tu v Bruslju. Navadil sem sa na Bruseljski javni prevoz, mogoče bolj kot v Ljubljani.
Videl sem veliko mesta, arhitekture, parkov, muzejev. najboljša razstava je Tercota army in seveda muzej letalstva.

Nauk zgodbe, vse lepo ima tudi slabe strani, eno brez drugega ne gre predvsem je v nas samih kaj bomo sprejeli in kaj od tega si bomo zapomnili. Vsekakor bom od sedaj naprej bolj pazil v koga se zaljubim.

Zenkrat naj pes poščije Bruselj!

Čez nakaj časa se vrnem vsaj na pivo in vaflje.

 


Zaradi ljubezenskega razočaranja sem se za nekaj časa odpovedal fotografiranju se znebil fotoaparata, risanju na majice, mogoče tudi ta blog zapustim za nakaj časa. Predvsem mislim, da sem bil cel februar precej slabe volje in tečen, za kar se opravičujem vsem s katerimi sem imel opravke v tem času.

Prihaja nova sezona paradajzev in vse bo spet v redu.


Posted

in

,

by

Tags: