Roza hotel

Ko sem prišel v hotel mi ni bilo nič jasno vse v roza barvi, najprej sem diskrtno preveril, prečekiral goste, če je slučajno geyevski hotel. Glede na izkušnje lanskega leta v avto kampu. Najprej sem imel sosede lezbijke, nato sta prišla na isto mesto italjanska prijateljčka in sem se takoj, ko sta me začela pozdravljat in prevečkrat pogledala spokal domov. Očitno je nenavadno, da je sam moški na dopustu, brez družbe.

Potem sem začel razmišljat a paše hotel k Pink Panterju ali je to Barbi hotel. No mogoče je bila to najcenejša barva, ali je všeč direktorjevi hčerki …
Ampak za en teden 280 eur za enoposteljno sobo – polpenzijon z spodobno hrano se ne bom preveč spuščal v nenavadno dekoracijo. Hotel je v borovem gozdičku, zato se prežiivi brez klime, do plaže je blizu. Do centra Malega Lošinja je po GPSu 600 metrov več kot piše v prospektu, če greš po cesti pa še malo več.


Sobo sem imel v pritličju, obrnjeno stran od morja in terase z nočnim glasnim animacijskim programom.

Ker sem imel sobo v prtličju, brez balkona je bil problem s sušenjem brisače in kopalk, čez okno nisem mogel obesit, zaradi kakih nepovabljenih gostov v sobi. Brisačo sem pripel, kar na zavese in se je skoraj posušila.


Posted

in

,

by

Tags: