MENU za hrano

PIJAČA DOBRODOŠLICE
POZDRAV IZ KUHINJE
kuhar pomaha, nima časa pozdravljat kuha, postreže vam:
Šeflca Reducirane Trnovske paradajz juhice
s koščkom sirove štručke za pomazat krožnik na konci,
iz Ljubljanske pekarne Osmica.
GLAVNA JEDAČA
Tokratna tema jedi Teppan yaki
(pečeno na vroči plošči)
Zelenjavca
paprika, bučke, korenček, šparglji, paradajzek
MESKI
Piščanec
Notranjski iz Pivke, narezan na trkace
Prekmursko zorjeno meso (dry age) – Kodila
RIB EYE STEAK – goveji hrbet
SIRLOIN STEAK – goveja ledja
FILET DE MIGNON – plučna pečenka
Črnuški krompir pečen v gorenje pečici na olivnem olju slovenske istre
Krompir in zelenjava so malo začinjeni s Piransko soljo,
meso s Piransko soljo in sveže mletim poprom
Okus hrane si boste sami obogatili z domačimi pomakami
Domače pomake:
Hišna BBQ pomaka
Sezamova semena namočena v mešanico Terijaki, Soja in Worchester
Jogurtova z porom in česnom
Domača čili/paradižnikova – K peče k hudič
SOLATA
Laški fižol v solatki z jačkom domačih kokoši
Pardižnikova solata iz češnjevih prekmurskih paradajzov
SLADICA
Okrogla Ribezova Pita iz Trnovske slaščičarne Viki
Za še lačne špageti na več načinov