Zimski paradajzov vecer

MENU za hrano

PIJAČA DOBRODOŠLICE

POZDRAV IZ KUHINJE

kuhar pomaha, nima časa pozdravljat kuha, postreže vam:

Šeflca Reducirane Trnovske paradajz juhice

s koščkom sirove štručke za pomazat krožnik na konci,
iz Ljubljanske pekarne Osmica.

GLAVNA JEDAČA

Tokratna tema jedi Teppan yaki
(pečeno na vroči plošči)

Zelenjavca

paprika, bučke, korenček, šparglji, paradajzek

MESKI

Piščanec

Notranjski iz Pivke, narezan na trkace

Prekmursko zorjeno meso (dry age) – Kodila

RIB EYE STEAK – goveji hrbet
SIRLOIN STEAK – goveja ledja
FILET DE MIGNON – plučna pečenka

Črnuški krompir pečen v gorenje pečici na olivnem olju slovenske istre

Krompir in zelenjava so malo začinjeni s Piransko soljo,
meso s Piransko soljo in sveže mletim poprom

Okus hrane si boste sami obogatili z domačimi pomakami

Domače pomake:

Hišna BBQ pomaka

Sezamova semena namočena v mešanico Terijaki, Soja in Worchester

Jogurtova z porom in česnom

Domača čili/paradižnikova – K peče k hudič

SOLATA

Laški fižol v solatki z jačkom domačih kokoši

Pardižnikova solata  iz češnjevih prekmurskih paradajzov

SLADICA

Okrogla Ribezova Pita iz Trnovske slaščičarne Viki

Za še lačne špageti na več načinov