Paradajzov večer


MENU

PRIHOD – Šefov Pozdrav iz Kuhinje

Češnjevi paradajzi treh vrst

Prava italjanska uvožena mortadela v kosu, narezana na koščke doma z nemškim nožem na ikea švedski leseni dilci.

Prehod

Ravijoli polnjeni s sirom, preliti z orehovo omako s pinjolami in malinami

Ravijoli polnjeni s sirom, preliti z orehovo omako s pinjolami in malinam

Podhod

Fussili z domačo paradižnikovo omako , narejno iz treh vrst češnjevih paradižnikov, kupljenih danes na tržnici, popečenih v pečici.

Fusili in omaka

VHOD

Špageti po oglaričino

Špageti po oglaričino – Carbonara

Priloga:

Solata po grško

ODHOD

Testenine za še lačne po potrebi:

Tunca z testeninami

S🛳

Za še lačne je na poti domov: Olimpija burek na voljo 24.ur na dan

  • po oglaričino – pravilen slovenski izraz za Carbonaro

PIJAČA

razna vina, rdeče belo…

Gin tonic

Voda
Sok
Kava