Trnovski Curry

Dobil sem izziv:  Skuhaj Tajski curry.

Currija še nikoli nisem sam skuhal, zato sem ubral “znanstven” pristop najprej pregledal, kar nekaj receptov na internetu, in se odločil za svojo verzijo.
Zeleni Tajski Curry

V Trgovini sem kupil zelenjavo, katera se mi je zdela primerna, za v lonec: brokoli, bučke, zeleno papriko, zelene feferone, za bo bolj pekoče, kokosovo mleko in seveda najbolj enostavno, kar že pripravljeno curry pasto.

Imel sem nekaj poskusnih zajčkov, ki so curry poskusili. Za nekatere sem skuhal preveč pekoče, a vseeno je bilo okusno.

Čez kak teden sem ponovil vajo, a toktat v rdeči različici. V rdečem “Trnovskem” currju ni maljkalo rdeče zelenjave, rdeča paprika, in paradajz. Tokrat nisem pretiraval z preveč čilija.

Tako, sedaj obvladam obe verzije in je čas da povabim izzivalce na večerjo.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin